C-Dating

Parenclubs - tips voor een bezoekje aan de populairste clubs van België

Altijd al benieuwd geweest hoe het er in parenclubs aan toe gaat? Lees snel verder.

Parenclubs – wie gaan er heen en wat gebeurt er

  • Waarom bezoekt men parenclubs?
  • Aan welke regels moet je je doorgaans houden en hoe krijg je seks?
  • Word nu lid van C-date en maak snel een afspraakje voor een bezoek aan een parenclub!

Waarom parenclubs zo gewild zijn

Parenclubs worden vooral bezocht door stellen die van een opwindende avond willen genieten, want niets is zo spannend als kijken en bekeken worden. Seks staat dus voor de meeste bezoekers niet op de eerste plaats, maar als ze gedurende de avond iemand ontmoeten met wie het klikt dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

In heel België zijn parenclubs te vinden. Meestal adverteren ze in regionale bladen en bepaalde tijdschriften, zodat je altijd een parenclub in jouw buurt kunt vinden. Om te voorkomen dat je niet wordt toegelaten tot een parenclub is het beter om er met een date heen te gaan, want sommige parenclubs België weigeren alleengaande mannen. Ook alleengaande vrouwen worden soms geweigerd, of ze worden alleen toegelaten als ze met een koppel komen.

De meeste parenclubs vragen entreegeld, maar daarvoor krijg je meestal wel de hele avond gratis consumpties. Ook krijg je voor dat bedrag gratis condooms, handdoeken en zeep, en kun je gebruik maken van allerlei faciliteiten voor ontspanning, zoals het zwembad, bubbelbad, de sauna en douche.

Veel parenclubs beschikken naast een drink- en dansruimte over aparte kamertjes waar je jezelf met je partner en/of nieuwe verovering kunt vermaken. De kamertjes zijn vaak niet echt privé want er zit geen slot op de deur en er zitten kijkgaatjes in zodat anderen kunnen meekijken. Uiteraard kun je daar ook zelf even doorheen loeren als je in de stemming wil komen!

Hoe je van een bezoek aan parenclubs een onvergetelijke ervaring maakt

Iedereen bezoekt parenclubs uiteindelijk voor seks, maar een bezoek aan een parenclub is nog geen garantie tot seks. Lees deze slimme tips om ervoor te zorgen dat de kans groot is dat je een hele spannende avond zult hebben.

1. Vooral als je nog nooit eerder naar parenclubs bent geweest zul je een beetje zenuwachtig zijn en dan ga je makkelijk te veel en te snel drinken. Misschien ben je wat moediger als je een beetje aangeschoten bent, maar zeker niet aantrekkelijker. Waarschijnlijk moet je er zelf ook niet aan denken om met een dronken sekspartner de liefde te bedrijven, ook omdat de seksprestaties dan minder worden, dus zorg dat je met mate drinkt.

2. Ga voordat je naar een parenclub gaat nog even onder de douche of in bad, zodat je lekker ruikt voor je potentiële partner(s). Knip dan ook meteen even je nagels en scheer jezelf waar nodig. Veel bezoekers van parenclubs scheren zich over hun hele lichaam, ook de mannen, want zij vinden dit hygiënisch en fris.

3. Trek iets opwindends aan waarmee je de aandacht trekt. Spannende kleding doet het halve werk als je iemand wil verleiden. Voor vrouwen is erotische lingerie altijd een geslaagde keuze, en mannen komen goed voor de dag in een mooie strakke slip of een spannende boxer. Een afrader is om teveel kleding aan te trekken waarmee je al dat moois van jezelf verbergt, en wikkel geen handdoek om je middel want dat is een absolute afknapper voor veel vrouwen. Bijna alle parenclubs hebben kluisjes waar je de overtollige kleding en ook andere persoonlijke bezittingen veilig kunt bewaren.

4. Ook al is iemand je nog zo aan het verleiden en lijkt het overduidelijk dat de ander iets leuks met je wil gaan doen, vraag altijd eerst vriendelijk aan diegene of je intiemer mag worden. Ook jijzelf mag altijd ‘nee’ zeggen als iemand het aan jou vraagt, en je hoeft daarbij niet uit te leggen waarom je het niet wil. De beste manier is om eerst een gesprek te beginnen, en als je merkt dat het klikt kun je vragen of diegene zin heeft om verder te gaan... als die ander je niet al voor is geweest!

Zoek je een leuke date om samen mee naar parenclubs te gaan? Word dan nu gratis lid van C-date, de spannendste dating site voor het maken van afspraakjes voor bezoeken aan parenclubs.

Ervaar erotische avonturen met stijl